Fuji Polaroid Camera

De Polaroid camera is in de loop der jaren wat verdrongen door de digitale technieken, maar hij is nooit weg geweest. En er is een merk dat de Polaroidtechniek omarmt en een mooie serie camera’s met de aansprekende direct-klaar-techniek op de markt brengt: Fuji. Er zijn inmiddels diverse modellen van Fuji met Polaroid-techniek en de prijzen starten al bij € 68,-. Dat is een scherpe prijs voor een compacte camera waarmee je ‘on-the-spot’ je foto’s direct op papier kunt bekijken. Bekijk hieronder onze Fuji Polaroid camera collectie.

Producten per pagina:
Sortering:
Producten per pagina:

Super hip met de Fuji Polaroid camera

Eerst een paar wetenswaardigheden. Polaroid is niet alleen fabrikant van camera’s (instant én digitaal), maar ze produceren ook glas voor zonnebrillen en camerafilters. Daarnaast is er ook een compleet programma aan LED-televisies, smartphones, tablets en digitale fotoframes. In de jaren ’70 en ’80 werd de Instant-camera populair. De foto werd direct in de camera zelf afgedrukt, dus je hoefde niet meer te wachten tot je rolletje was ontwikkeld waarna je je foto’s pas kon bekijken. Door de snelle opkomst van digitale technieken raakte de Polaroid-techniek een beetje in de vergetelheid, maar mede dankzij de Fuji Polaroid camera’s is het aan een tweede jeugd begonnen.

De Polaroid camera’s van Fuji maken gebruik van de bekende techniek op een nieuwe wijze. De meeste camera’s drukken de foto af op een creditcard-formaat, waarbij er aan de onderzijde van de foto een brede witte rand zit om er een leuke tekst bij te schrijven. Een eenvoudig model zoals de Mini 8 heeft al een ingebouwde flitser en regelt de belichting automatisch. Dit toestel is leverbaar in diverse kleuren, is erg compact en laat zich dus makkelijk meenemen naar feestjes en evenementen. Ook zijn er modellen met objectieven die uitermate geschikt zijn voor close-up opnamen of met zoom-functie. Bij de duurdere modellen kunnen zaken als helderheid en belichting handmatig ingesteld worden, om aan de voorkeuren van de fotograaf tegemoet te komen.

Fuji camera kopen

Op Polaroidcamerakopen.com vind je een overzicht van alle Instant-camera’s bij elkaar, waaronder de grote collectie van Fuji. Alle camera’s zijn gunstig geprijsd en als je op werkdagen voor 22.00 uur bestelt, dan wordt je camera de volgende werkdag (gratis) bij je afgeleverd. Dus shop hier jouw eigen Fuji Polaroid camera.